Merry Christmas!

_mg_6236Doe nu nog mee met de Birma Kerst Actie!

Want op 31 december wordt de eindstand bekend gemaakt

Wat een bijzondere week was het! Iedereen die heeft gedoneerd; super bedankt!! Wat fantastisch! Ook was het de week waarin een klein jongetje méér bereikt dan de meeste volwassenen ooit bereiken. Tijn zorgde ervoor dat duizenden leeftijdsgenootjes beter kunnen worden, door zijn actie bij Serious Request. Hij doet waar de Birma Actie zo in geloofd: vrede, dat zijn wij allemaal. Iedereen kan de wereld een stukje beter maken. En dat hoeft niet ingewikkeld te zijn.

De Birma Actie staat voor een kleinschalige actie, waarbij iedere gedoneerde euro naar het project gaat, naar onderwijs in Oost Birma. Waar iedere euro écht een verschil maakt. Waar jouw euro een kind onderwijs geeft, kansen, maar ook vriendinnen, energie en hoop.

Generatie die het verschil maakt!

De Birma Actie is niet zomaar tevreden. In een gebied waarin generaties opgroeiden in oorlog, bieden wij onderwijs gericht op groei. Deze leerlingen leren méér dan schrijven en rekenen, ze leren welke rechten zij hebben en wat hun krachten en talenten zijn. Deze jongeren groeien vanuit een overlevingsmodus in een conflictgebied, naar een generatie die het verschil maakt! Dat is nu al zichtbaar in het projectgebied. Dankzij jullie!

Plekken in het hoger onderwijs

De middelbare school scholieren, in de dormitory gesteund door de Birma Actie, zijn zeer gemotiveerd. Ze hebben in de dormitory tijd om huiswerk te maken, ze hebben een betere gezondheid, dus is er ruimte voor groei. Alle deze scholieren willen in aanmerking komen voor een plek in het hoger onderwijs. Jij kan ze die geven! Plekken zijn er genoeg, en met budget kunnen meer scholieren studeren!

Verschil maken

‘Onze’ studenten uit het hoger onderwijs gaan inmiddels aan het werk in de project regio, waar ze hun kennis verder uitdragen. Zij hebben de kennis en ideeën! Jij kan hen helpen om het verschil te gaan maken!

Kleine beetjes helpen een boel

De Birma Actie is heel blij met iedere euro. Want bij ons helpen kleine beetjes echt een boel. En als iedereen een beetje helpt, dan helpen we samen heel veel kinderen aan een betere toekomst.

Steun de Birma Kerst Actie en maak de wereld vandaag nog beter, want Peace is not a dream, it’s you!

Een warme groet,

Klaartje, Jacobien, Barber, Saw Mort en Saw Htaw Nay Moo

Doe mee aan de Birma Kerst Actie! Maak je bijdrage over naar bankrekening nr: NL74INGB0009451241 t.n.v. K. Kosters- Jong, onder vermelding van Birma Kerst Actie 2016

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *