Fantastische Eindstand!

De Birma Actie 2014 is werkelijk overweldigend! De eindstand is … € 3440,-!!!

Alle donateurs enorm bedankt, jullie maken het mogelijk dat de levens van de kinderen in Oost Birma heel concreet verbeteren, door goed onderwijs! Dank jullie wel!

Er is nog meer goed nieuws, want er lopen nog initiatieven in januari door, onder andere van basisschool de Hussel! Dus deze eindstand is nog niet helemaal een eindstand J

Heb je ook nog een idee, of wil je tóch nog meedoen ná de Kerstdrukte, op de valreep voor het nieuwe jaar… schroom niet, daarmee is de Birma Actie 100% blij!

2015

Wat gaan we doen met al die donaties? De Birma Actie is 100% eerlijk, dus daar denken we heel goed over na. Dat doen we ieder jaar. De Birma Actie steunt alleen datgene wat bijdraagt aan goed onderwijs èn alleen wat echt nodig is. Dat laatste bedenk ik niet hier van achter mijn bureau in Nederland. De voorstellen komen altijd vanuit Birma en vervolgens discussiëren we daar uitgebreid over, vanuit onze diverse invalshoeken en specialismen. Dat proces loopt uiteraard inmiddels het hele jaar door, want alleen zo lukt het om structureel goed onderwijs te blijven bieden. Dit jaar is de eindstand zo overweldigend, dat we een bijzonder project neer kunnen zetten. Als dit concreet is laat ik jullie dat natuurlijk weten.

Toekomst

Tijdens deze Birma Actie zijn er lijnen voor structurele bijdragen en groei uitgezet. Dat betekent dat we echt vooruit kunnen plannen, zodat het project zich verder kan verstevigen. Het klinkt allemaal nog een beetje vaag, maar het is natuurlijk helemaal geweldig!! Ook krijg ik verzoeken van mensen die liever een maandelijkse bijdrage willen doen. Dat kan, natuurlijk!

Dankzij jullie!

Van kinderen in angst, op de vlucht, zonder onderwijs, naar zelfverzekerde leerlingen en zelfs HBO studenten, die bagage hebben voor een vreedzame toekomst, door goed onderwijs. Dát is de Birma Actie. Dankzij jullie!!! Ik ben jullie enorm dankbaar!!!

Ik hou jullie op de hoogte van alle ontzettend leuke ontwikkelingen!

Voor nu de allerbeste wensen, voor een vreedzaam en educatief 2015!

Peace is not a dream, it’s you!

Lieve groeten!

Klaartje

Nog meedoen?

  • Stuur de Birma Actie flyer (zie bijlage) naar je sociale en zakelijke netwerk!
  • Zamel geld in met een eigen, leuke actie en gebruik de Birma Actie Flyer
  • Maak een donatie over naar bankrek. nr: NL74 INGB 0009451241 t.n.v. K. Kosters- Jong, o.v.v. Birma Actie 2014.

Jouw euro’s worden goed besteed! Word vriend van de Birma Actie en like ons op Facebook, volg ons op Human Rights Media en op Twitter @humanrightmedia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.