Jullie donaties zijn onbetaalbaar

Lieve allemaal,

Wat een fantastische start!! Al zoveel lieve donaties en initiatieven, van alle kanten… Ik ben er helemaal stil van, dit is echt heel bijzonder! Dit jaar bruist de Birma Actie 2014 van de energie! Want ook hebben diverse lieve mensen dit jaar initiatieven bedacht om de Birma Actie te steunen.

Donaties

Er zijn al heel veel donaties gedaan, alle donateurs; enorm bedankt!! Jullie maken een heel direct verschil in het leven en de toekomst van deze kinderen en van Birma. Want zonder onderwijs geen vrede. Ieder van jullie draagt heel direct bij aan een beter leven voor de leerlingen, hun ouders, aan een lach op hun gezicht en aan een betere toekomst voor Birma…

Verjaardagsfeest!

En dan die ontzettend lieve initiatieven! Om mee te beginnen… afgelopen zaterdag hebben mijn lieve tante Tiny en haar vriend Joop een groot verjaardagsfeest gegeven, voor hun 75e en 78e verjaardagen, en zij hebben ipv cadeaus aan hun gasten bijdragen gevraagd voor de Birma Actie. Daarmee hebben zij maar liefst € 1000,- aan de Birma Actie geschonken! Wat ontzettend lief en wat een geweldig goed nieuws! Enorm bedankt!!

Basisschool De Hussel

Nog meer goed nieuws, want dit jaar heeft Basisschool De Hussel in Grootebroek dit jaar de Birma Actie als hun goede doel voor de maand december uitgekozen!! De Hussel gaat de komende weken aan de slag met hun leerlingen. Er zijn foto’s uit Birma en flyers naar de school toe gegaan, er komt wellicht een tekeningen uitwisseling tussen de Nederlandse en Birmese leerlingen, allerlei leuke plannen! En daarnaast gaat ook nog de opbrengst van hun inzamelingsactie naar de Birma Actie. Dank jullie wel!!

Zakelijke netwerken

En dat is nog niet alles, want ook is de Birma Actie dit jaar in verschillende zakelijke netwerken gelanceerd! Daar ben ik heel blij mee, want ik merk de Birma Actie zo nog meer harten bereikt. Veel mensen besluiten om de leerlingen van de Birma Actie te steunen. Dat is fantastisch!

Muntjes

Ook worden er opbergdozen met muntjes leeggeschud en oude sokken met inhoud geleegd voor de Birma Actie 2014… Andy, dank je wel!

Echt super bedankt allemaal!!!! Ik ben er intens blij mee. Hierdoor kunnen we zoveel kinderen echt goed onderwijs bieden, voor vrede in Birma.

En zo worden jullie donaties onbetaalbaar: Iedereen enorm bedankt!!

Ook meedoen?

Dat kan, natuurlijk! De Birma Actie 2014 is nog niet afgelopen. Tot aan Kerstmis kan je een donatie overmaken, via het onderstaande bankrekening nummer. Iedere cent gaat naar onderwijs in Oost Birma! Nog meer doen? Stuur dan de bijgevoegde flyer naar je (zakelijke) netwerk, met een mailtje waarom de Birma Actie jou aanspreekt. Dat kan natuurlijk ook via Facebook! Of via twitter, of Linkedin; je kan onze flyer nu overal vinden (met dank aan Jan Meijering en Timo!) Wil je een leuke actie starten, neem dan gerust contact op om even te overleggen, zodat ik kan helpen waar nodig. De wereld beter maken is niet ingewikkeld. Steun de Birma Actie 2014 en geef kinderen wat zij nodig hebben. Doe mee!

  • Stuur de Birma Actie flyer (zie bijlage) naar je sociale en zakelijke netwerk!
  • Zamel geld in met een eigen, leuke actie en gebruik de Birma Actie Flyer
  • Maak een donatie over naar bankrek. nr: NL74 INGB 0009451241 t.n.v. K. Kosters- Jong, o.v.v. Birma Actie 2014.

Lieve groeten!

Klaartje

Jouw euro’s worden goed besteed! Word vriend van de Birma Actie en like ons op Facebook, volg ons op Human Rights Media en op Twitter @humanrightmedia.

(Mocht je méér, of juist minder, informatie willen ontvangen van de Birma Actie, stuur dan een mailtje naar klaartje@humanrightsmedia.eu)

Peace is not a dream, it’s you!

 

Ps. Ik had natuurlijk een mail beloofd met meer informatie over het project… Maar deze update kon natuurlijk niet wachten. Dus dat mail ik de volgende keer. Gaat over een stelend varkentje…

Flyer Birma Actie.page1 Flyer Birma Actie.page2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.