Eindresultaat Birma Actie 2013

Lieve allemaal,

Allereerst, iedereen een heel gelukkig en liefdevol 2014!

Voor de kinderen van het Birma Actie onderwijsproject begint dit jaar absoluut goed, want (terwijl de donaties nog binnen blijven stromen) is de totale opbrengst van de Birma Actie 2013 nu:

€ 1430,- euro!!!!

Wat een geweldig bedrag!!!

Iedereen enorm bedankt!!! Je maakt met jouw donatie écht een verschil!

In 2014 naar school

Want door jullie donaties gaan de 35 Birmese kinderen ook komend jaar weer naar school. Schoolmaaltijden, lesmateriaal, overnachtingen in het slaapgebouw, alle donaties maken dit mogelijk. En niet zomaar onderwijs, maar vernieuwend onderwijs waarin ook universele mensenrechten, gezondheid en boven alles zelfvertrouwen en plezier aandacht krijgen. In een gebied waar geweld de boventoon voert, stimuleert dit onderwijsproject deze kinderen om straks niet meer de wapens op te nemen, maar te kiezen voor een vreedzame weg.

Dank vanuit Birma

Ik sprak gisteren onze Birmese projectleider en ook hij wil iedereen die heeft gedoneerd enorm bedanken. Hij is intens blij met al jullie steun. Voor deze kinderen en tieners, hun ouders en de omgeving biedt dit onderwijs project concrete stappen naar een betere toekomst. De projectleider wil jullie daarom heel direct bedanken namens deze kinderen én hun ouders! Hij heeft ook weer inspirerende ideeën voor het komende jaar, waarin hij dit onderwijs concept verder wil uitbreiden, zodat nog meer kinderen in Oost Birma toegang krijgen tot goed onderwijs.

Onderwijs hard nodig

Veel donateurs hebben mij laten weten dat ze dit jaar hun donatie hebben verdeeld over verschillende gebieden die onze hulp hard nodig hebben; de Filipijnen, Syrië. Daarom wil ik alle donateurs bedanken dat zij óók deze Birmese jongeren zijn blijven steunen. De oorlog in Birma is minder zichtbaar, omdat internationale media nauwelijks toegang hebben tot de landelijke gebieden. Maar met dan 50 jaar(!) geweld en burgeroorlog hebben de mensen in Oost Birma onze hulp hard nodig. En onderwijs is het begin van een vreedzame toekomst.

Uitbreiding realiseren

Vanuit het bedrijfsleven is ook interesse in steun aan de Birma Actie. Daarmee hoop ik in 2014 het project verder te kunnen stabiliseren en uitbreidingen van het onderwijsproject te realiseren. Want voor 2014 streeft de Birma Actie naar goed onderwijs, met een voorbeeld functie in de regio, voor méér kinderen in Oost Birma. Ken je ook een ondernemer of bedrijf dat geïnteresseerd is in steun aan een helder project zonder strijkstok, neem dan gerust contact op.

Iedereen enorm bedankt!!!

Peace is not a dream, it’s really you!

Lieve groeten,

Klaartje

Blijf de Birma Actie volgen op Facebook, op de website van Human Rights Media en/of op Twitter @humanrightmedia.

Geïnspireerd door dit onderwijsproject? Je kan je bijdrage overmaken naar bankrekening nr: 9451241 t.n.v. K. Kosters- Jong, onder vermelding van Birma Actie 2013. Iedere euro helpt hier echt! 

En mocht je méér, of juist geen, informatie willen ontvangen van de Birma Actie, stuur dan ook een mailtje naar klaartje@humanrightsmedia.eu. Ook bij vragen over de huidige politieke ontwikkelingen in Birma, mail me gerust!

Tieners en kinderen in het onderwijs project van de Birma Actie:

DSCF3086   Saw Mort00038

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *